TEXT_SIZE

За Нас

Уважаеми Клиенти и Партньори,

Фирма АНТЕЯ КОНСУЛТ ЕООД”,  с предмет на дейност международен и вътрешен транспорт, спедиция и логистични услуги, е създадена с цел да Ви обслужи по максимално най-бързия и ефективен начин.

Разполагаме с директни договори с агенти и превозвачи, което ни позволява да предоставяме на нашите клиенти качество на услугите и конкурентни цени, обезпечени с коректност и сигурност на доставките.

Предлагаме  дългосрочно партньорство и сътрудничество, базирано на  всеотдайност и коректност, насочени към постигане на нашата главна цел, а именно Вашият товар да пристигне невредим и навреме при Вас или Вашият получател.

Дейността на АНТЕЯ КОНСУЛТ ЕООД  е съсредоточена в международни превози на комплектни и групажни доставки по релациите - Австрия, Германия, Унгария, Италия, Франция,Белгия,Холандия. Извършваме транспортни услуги на комплектни и частични търговски стоки с тежкотоварни автомобили на територията на Европейския Съюз и Балканските държави.

Предлагаме Ви 24 часова информация относно местоположението на доставките. АНТЕЯ КОНСУЛТ ЕООД предоставя на клиентите и партньорите си предимството от работа с опитен екип, заедно с възможността за оптимизиране на транспортните разходи и сигурен превоз.

Всички превози са под покритието на Генерална застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.

Предлагаме и лични консултации по логистични проблеми.

Online

We have 5 guests online
DALogo